Typiske spørsmål

Generelt

Kan jeg se Bud historikken?

Svaret er Ja, men du må være logget inn. Du kan da se alle registrerte bud for den enkelte auksjonsgjenstand. Budgiver vises med kallenavn. Kun Resalg.com kan se identiteten til budgiver. Om du ikke er innlogget vises budene bare med f.eks. budgiver1, budgiver2 etc.

Topp

Hvordan kan jeg se om jeg er blitt overbydd?

Når du logger deg inn vil du automatisk få et meldingsfelt med farget bakgrunn med beskjed om det. Det samme gjelder dersom du har fått tilslaget, da vil beskjeden om det komme når du logger deg på med teksten: Gratulerer, gjenstanden er din. Faktura blir sendt pr e-post.

I Mitt Kontrollpanel har du i tillegg flere valg: overvåkning av gjenstander, eller motta beskjed om at en gjenstand du er på jakt etter kommer for salg (legg inn søkeord/keywords) m.m.

Topp

Jeg har registrert meg, men får ikke logget inn!

  1. Har du klikket på lenken i meldingen du mottok etter registrering? (Lenken vises som bilde til høyre i mailen.) Dersom spamfilteret ditt har fjernet denne må du klikke på teksten der bildet lå for å aktivisere kontoen din. Så er du klar til å logge deg på.
  2. Har du registrert deg med feil e-post adresse? Riktig e-post adresse er viktig, er den feil mottar du ikke meldingen for å aktivisere kontoen din.
  3. Glemt passord? Klikk her for å generere et nytt midlertidig passord.
  4. Jeg har gjort alt riktig men kommer fortsatt ikke inn? Dersom du har oppgitt uriktige og eller ufullstendige opplysninger kan kontoen din ha blitt sperret. Vil du ha den åpnet igjen send oss en mail med riktige opplysninger.

Topp